BİR SATRANÇ MADALYASI DAHA!

25.5.2015

Ankara’nın Çubuk ilçesinde, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası’nda Büyük Kolej İlkokulu Hazırlık Sınıfı öğrencisi Ender Şen, 6 yaş erkekler kategorisinde ikinci oldu ve madalya ile ödüllendirildi.

23-24 Mayıs tarihlerinde, Çubuk ilçe Gençlik Hizmetleri ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvada, 6 -17 yaş aralığında farklı kategorilerde yaklaşık 180 yarışmacı katıldı. 6 yaş kategorisinde yarışan Ender Şen, beş karşılaşmanın dördünü kazanarak ikincilik madalyası ile ödüllendirildi.

İki yıldır satranç derslerini ve hafta sonu kurslarını hiç aksatmadan başarıyla devam eden ve üçüncü madalyasını kazanan geleceğin usta oyuncusu sevgili Ender Şen’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.