BİR KİTAP BİR İNSAN

Büyük Kolej Kütüphane Kulübü öğrencileri, kulüp çalışmaları kapsamında gerçekleştirecekleri bir sosyal sorumluluk projesi olan “Kitap Toplama Kampanyası” kampanyası başlattı.

Öğrenciler, kulüp derslerinde kendi elleriyle kaplayıp, süsledikleri kitap toplama kutularını büyük bir zevkle hazırladı. Kutulardan biri ana bina 1. kata, diğeri ise ek bina giriş katına yerleştirildi.

Büyük Kolej öğrencileri,  kitapların ve kütüphanelerin önemini bilen bireyler olarak, ihtiyacı olan okulların ve çocukların da bu olanaktan faydalanabilmeleri için büyük çaba gösterdi.

Kitap sevgisi aşılamak, yardımlaşmanın önemini kavratmak amacıyla düzenlenen “Bir Kitap Bir İnsan” projesi için Büyük Kolej öğrenci ve velilerinin desteğini bekliyoruz.