BİLGE KUNDUZ ULUSLARARASI ENFORMATİK VE BİLGİ İŞLEMSEL DÜŞÜNME ETKİNLİĞİ SONUÇLARI AÇIKLANDI

8.12.2016

2016 Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik ve ilgi – İşlemsel Düşünme Etkinliği 7 – 11 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Bu yıl düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin farklı illerinden 526 okul ve 19.951 öğrenci katılmıştır.

Özel Büyük Ortaokulu Bilge Kunduz Uluslararası Enformatik  Ve Bilgi-İşlemsel Yarışması´na 5. , 6. ve 7. Sınıfta okuyan  292 öğrencimizle katıldık. Yarışma Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ezgi Arzu YURDAKÖK Koordinatörlüğünde, Okulumuz Bilişim Teknolojileri Laboratuvarında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

En yüksek başarıyı 7.Sınıf öğrencimizden Çınar KAMBUR ve Murat Umut AKOĞLAN 119 puan ile göstermiştir.

Okulumuzda 100 puanı geçen öğrencilerimiz;

DERECE             AD-SOYAD                      PUAN

1.

Çınar KAMBUR – 7.Sınıf

Murat Umut AKOĞLAN – 7.Sınıf

119 Puan

2.

Taylan ASLAN- 7.Sınıf

Ozan TOPTAŞ- 7.Sınıf

111 Puan

3.

Recep Başar KINIKLIOĞLU- 7.Sınıf

107 Puan

4. Mert Kaan ÖCALAN -6.Sınıf

Pamir ORAL -6.Sınıf

103 Puan

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve yüksek puan alarak okulumuzu Türkiye´de başarıyla temsil eden öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.