BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ SLOGAN YARIŞMASI

18.10.2016

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında “Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam” konulu slogan yarışması düzenlenmiştir. Slogan yarışmasında Özel Büyük İlkokulu 4-A sınıfı öğrencilerinden Ezgi Coşgun “Hareket et mutlu yaşa, doğru beslenmeyi de sakın unutma!” sloganıyla üçüncü, 3-A sınıfı öğrencilerinden Doğu Ege Vural “Meyve, sebze ve hareket; sağlıklı yaşamaya dikkat et!” sloganıyla ikinci, 3-B sınıfı öğrencilerinden Defne Demir “Doğru besin ve bol hareketle gülümse geleciğine!” sloganıyla birinci olmuştur. Birinci olan slogan pankart haline getirilmiş ve doğa yürüyüşünde kullanılmıştır. Düzenlenen tören ile öğrenciler başarı belgelerini almıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.