“APOLLO 11” GLOBAL FINALS 2016’DA YARIŞTI!

3.6.2016

Dünyanın en büyük yaratıcılık ve zamanı etkili kullanma yarışması olan Destination Imagination  ve bu yarışmanın birincilerinin tekrar yarıştığı Global Finaller, 46 ABD eyaleti ve 21 farklı ülkeden katılan 17 bin öğrenci ve bu öğrencilerin oluşturdukları 1464 takımla, bu yıl 23-28 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Knoxville Tennessee’de gerçekleştirilmiştir.

Fizik öğretmenimiz Özlem Şentürk liderliğinde; Hakan Danacı, Bora Kazancı, Zeynep Çetin, Ece Urani, Serhat Demirbaş ve Bejan Demir’den oluşan Büyük Kolej lise takımı, müdür yardımcımız Esin Saygılı gözetiminde “Apollo 11” adıyla bu yılki Global Finalde Türkiye birincisi unvanı ile ülkemizi temsil etmiş olup, yarışmanın Anlık Görev bölümünde 82 takım arasında beşinci sırayı almıştır. Bu süreçte “Apollo 11” takımı yaratıcı performansları sonucunda, Ece Urani’nin başrolünü üstlendiği DI 2017 görevlerinden birinin tanıtımını yapma hakkını kazanmışlar ve çekimleri yine Knoxville’de gerçekleşmiştir.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.