ANKARA YILDIZLAR SATRANÇ TURNUVASINDA ÇİFTE MADALYA

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 7-18 yaş kategorilerine yönelik başlatılan Ankara İl Birinciliği Seçmeleri Turnuvası 13-18 yaş kategorisi karşılaşmalarıyla sona erdi.

Büyük Kolej Ortaokulu öğrencileri Umut Murat Akoğlanoğlu 8C ve Zeynep Güler 7A derece yaparak madalya ile ödüllendirildi.

24-26 Kasım 2017 tarihlerinde 19 Mayıs Stadyumunda düzenlenen turnuvaya yaklaşık 90 sporcu katıldı.

13 yaş kızlar kategorisinde, 5 tur olarak düzenlenen turnuvada yarışan Zeynep Güler 2. oldu.

14 yaş genel kategorisinde, 7 tur olarak düzenlenen turnuvada yarışan; Umut Murat Akoğlanoğlu 5 puanla 3. oldu.

13 yaş genel kategoride yarışan Coşkun Can Benli ise 5 turda 3 puanla turnuvayı tamamladı.

Okulumuzu her zaman başarıyla ve disiplinli bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi kutluyor ve velilerine emekleri için teşekkür ediyoruz.