ANKARA SATRANÇ ŞAMPİYONASINDAN MADALYA İLE DÖNDÜK

14.12.2015

Küçük ustalar, Geleneksel Ankara Yaş Grupları Satranç Turnuvasında buluştular.

​       Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği turnuva, 11-12-13 Aralık tarihlerinde Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 600 öğrencinin katıldığı turnuvada kazanma mücadelesi görülmeye değerdi.

4/D sınıfından Umut Yalanız, 8 yaş kategorisinde yarışmayı 7 turda 6.5 puanla birinci olarak tamamladı. Ancak averajla ikinci oldu. 6/C sınıfından Murat Umut Akoğlanoğlu, 12 yaş kategorisinde, yarışmayı 7 turda 5.5 puanla tamamladı ve üçüncü oldu. Her iki oyuncumuz Türkiye Şampiyonasında yarışma hakkı elde etti.

​Turnuvaya katılan diğer öğrencilerimiz de çok başarılı sonuçlar aldılar: Ender Şen (1B) 5 puan, Bilgehan Soybaş (3C) 5 puan, Baran Yaman (4C) 5 puan, Mert Filik (5D) 4 puan, Efekan Ünaldı (4A) 4.5 puan, Tuna Bakkaloğlu (5B) 6 turda 3 puanalarak okulumuzu en iyi şekilde temsil ettiler.

Tüm öğrencilerimizi ve velilerini emeklerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz.