ANKARA LİSELER ARASI MÜNAZARA ŞAMPİYONASI

Ankara Gazi Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde düzenlenen Ankara Liseler Arası Münazara Şampiyonası 8 okul (Büyük Kolej, Ümitköy Anadolu Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, ODTÜ GVO, MERAL, Ankara Fen Lisesi, Arı Koleji, Maç Koleji) ve 28 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Bu Şampiyonaya, Büyük Kolej şu takımlarla katıldı:

Büyük Kolej A Takımı : Deniz Gürsoy-Tunahan Gülten-Şimal Dölek.

Büyük Kolej B Takımı : Yağız Özel-Mustafa Gedik-Bora Dilek.

Büyük Kolej C Takımı : Furkan Kızıloğlu-Emre Erduran-Borga Haktan Bilen.

Büyük Kolej D Takımı : Rasimcan Güleryüz-Ülkü Ceren Özer-İrem Dumanlı

Büyük Kolej C ve D takımları yapılan 5 maç sonucunda elendi; ancak, Büyük Kolej’i başarıyla temsil etti ve güzel bir tecrübe kazandı. A ve B takımları ise, çeyrek finalde birbirleriyle eşleşti. Sonuç olarak; Yağız Özel-Mustafa Gedik ve Bora Dilek’ten oluşan B Takımı final maçı sonrası 2. oldu. “En İyi Konuşmacı” ünvanını ise B Takımı öğrencilerinden Yağız Özel alarak 1.oldu. Aynı Takımdan Mustafa Gedik ise 8.oldu.