AKIL OYUNLARI BAŞARILARIMIZ

24.5.2016

Uluslararası akıl oyunları yarışmalarında ülkemizi temsil eden Türk Beyin Takımı tarafından öğrencilere farklı bakış açıları kazandırmak ve akıl oyunları kültürünü yaymak amacıyla düzenlenen ve bu yıl lise düzeyinde 9. su gerçekleştirilen akıl oyunları yarışmalarında Büyük Fen Lisesi 11FEN-A sınıfından Baran KIRDAR, 10-FEN A sınıfından Can GÜRSU, 9-FEN A sınıfından Mert EREN’den oluşan lise takımımız Ankara ili 1.si olarak bir büyük başarıya daha imza atmışlardır.  Yarışma iki etaplı yapılmış ve her iki etabı da takımımız 1.likle tamamlamıştır. İki etap sonunda Ankara’dan katılan 21 seçkin okulu geride bırakan takımımız şampiyon olmuştur. Bireysel sıralamada ise 9-FEN A sınıfı öğrencimiz Mert EREN 3. olmuştur.

Ortaokullar düzeyinde 6.sı düzenlenen akıl oyunları yarışmasında da Büyük Ortaokulu 7-A sınıfından Ülkü Ceren Özer, 6-B sınıfından Defne İşimtekin ve 6-C sınıfından Çınar Kanbur dan oluşan takımımızda tüm soruları doğru yapıp, 30 okul arasından 2. olarak büyük bir başarı elde ettiler.  Ayrıca bireysel sıralamada 7-A sınıfından Ülkü Ceren Özer Ankara 3.sü olmuştur.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.